Afbeelding
Foto: De Scheveninger
Advertorial

Tandheelkundig Centrum Anna Tump

Algemeen

Voor veel mensen is een bezoek aan de tandarts geen favoriete bezigheid.

Tandarts Anna Tump, gevestigd in de nieuwe woonwijk aan de Kranenburgweg, wil laten zien dat een bezoek aan haar nieuwe praktijk relaxed en zeker niet onprettig hoeft te zijn.

Sfeer 

In de uitstraling van de praktijk is veel aandacht besteed aan het scheppen van een ontspannen sfeer. Tandarts Anna Tump: “Ik vind het belangrijk dat al mijn patiënten, vooral ook kinderen, zich prettig voelen tijdens een bezoek aan onze praktijk. Voor kinderen is er zelfs een eigen poetsplek. In de wachtkamer kun je een boekje lezen, maar is er ook ruimte om op je laptop te werken of je smartphone op te laden.”

Bang zijn voor de tandarts is niet nodig 

andarts Anna Tump levert kwaliteit door vakmanschap en persoonlijke aandacht: “Ik wil dat mijn patiënten zich geen nummer voelen. Ik ben geen onderdeel van een grotere keten, dus bij mij ziet de patiënt altijd dezelfde tandarts. Samen bespreken we het behandelplan met specifieke aandacht voor tandartsangst. Ik lever graag goede zorg en kwalitatief hoogstaand werk. Ik doe dingen niet half, het moet gewoon goed zijn.”

Cosmetische behandelingen

Naast algemene tandheelkunde, kun je bij dit Tandheelkundig Centrum ook terecht voor cosmetische tandheelkundige behandelingen, zoals facings en het bleken van tanden. Tandarts Anna Tump: “Tegenwoordig willen we niet alleen maar een functioneel gebit, maar is een mooie stralende lach ook erg belangrijk in het dagelijks functioneren.”

Invisalign® beugel 

Tandarts Anna Tump is sinds 2016 officieel aanbieder van Invisalign®, de onzichtbare beugel voor tandcorrecties. “Dat werkt fantastisch. Ik ben er nu vier jaar mee bezig en ben laaiend enthousiast. Je ziet de beugel bijna niet zitten en het geeft meestal sneller effect dan de meeste traditionele beugels.”

Ruimte voor nieuwe patiënten

De praktijk is sinds november vorig jaar geopend. Anna Tump is al veertien jaar actief als tandarts in esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Ze heeft de afgelopen jaren gewerkt voor verschillende praktijken, maar vond het nu tijd om voor zichzelf te beginnen. “Ik heb nu een mooie kleinschalige praktijk met 3 behandelkamers. Ik hoop deze zomer een mondhygiëniste aan de praktijk toe te voegen. Er is dus nog ruimte voor nieuwe patiënten.”

Tandheelkundig Centrum Anna Tump, Kranenburgweg 180p, Telefoon: 070-2212119.

}