Over De Scheveninger 

De Scheveninger is hét huis-aan-huisblad voor het stadsdeel Scheveningen en wordt uitgegeven door Den Heijer Uitgeverij BV. De Scheveninger verschijnt wekelijks op dinsdag in een oplage van 26.000 exemplaren. Daarnaast blijft u elke dag op de hoogte van het nieuws uit het mooiste stadsdeel van Den Haag via onze website. Ook is De Scheveninger te volgen via Facebook, X en Instagram.

Telefoon

Het algemene telefoonnummer is: 070-2051124. Of u kunt contact opnemen via e-mail: info@de-scheveninger.nl.
De Scheveninger is ook bereikbaar via Whatsapp op nummer: 06-38417480.

Adres

Het kantoor van De Scheveninger/ Den Heijer Uitgeverij BV is gevestigd op Keizerstraat 40, 2584 BK te Scheveningen. Dit is tevens het postadres.

Persberichten sturen

Persberichten, agendaberichten en tips voor de redactie kunt u sturen naar:
redactie@de-scheveninger.nl

Adverteren

Wilt u adverteren? Meer informatie over adverteren vindt u op deze pagina.


Bezorging

Woont u in het stadsdeel Scheveningen en heeft u De Scheveninger niet in de brievenbus ontvangen, laat dit dan weten aan onze verspreidingsdienst Bezorging Maasstad. U kunt uw melding direct doorgeven via het meldformulier op hun website.


Ophalen

Heeft u onverhoopt De Scheveninger niet in de brievenbus ontvangen of wilt u een extra exemplaar, dan kunt u bij deze ophalen bij één van onze afhaalpunten.


Abonnement

Woont u buiten het stadsdeel Scheveningen, maar wilt u wel graag De Scheveninger ontvangen in de brievenbus? Vraag dan een abonnement aan. Er zijn verschillende verzendopties (per week of per maand) om De Scheveninger per post te ontvangen. Het is ook mogelijk om een abonnement op De Scheveninger cadeau te geven. Een leuk cadeau-idee voor Scheveningers die niet meer op Scheveningen wonen.