Over De Scheveninger 

De Scheveninger is hét huis-aan-huisblad voor het stadsdeel Scheveningen en verschijnt wekelijks op dinsdag in een oplage van 26.000 exemplaren. Daarnaast blijft u elke dag op de hoogte van het nieuws uit het mooiste stadsdeel van Den Haag via onze website of app. Ook is De Scheveninger te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Telefoon

Het algemene telefoonnummer is: 070-2051124. Of u kunt contact opnemen via e-mail: info@de-scheveninger.nl.
De Scheveninger is ook bereikbaar via Whatsapp op nummer: 06-38417480.

Adres

Het kantoor van De Scheveninger is gevestigd op Keizerstraat 40, 2584 BK te Scheveningen. Dit is tevens het postadres.

Persberichten sturen

Persberichten, agendaberichten en tips voor de redactie kunt u sturen naar:
redactie@de-scheveninger.nl

Adverteren

Wilt u adverteren? Meer informatie over adverteren vindt u op deze pagina.


Bezorging

Woont u in het stadsdeel Scheveningen en heeft u De Scheveninger niet in de brievenbus ontvangen, laat dit dan weten aan onze bezorgdienst. Dit kan door een e-mail te sturen met uw bezorgklacht en volledige adresgegevens naar info@de-scheveninger.nl. Of te bellen naar het algemene nummer: 070-2051124 en kies optie 9 om uw bezorgklacht in te spreken.


Ophalen

Heeft u onverhoopt De Scheveninger niet in de brievenbus ontvangen of wilt u een extra exemplaar, dan kunt u bij deze ophalen bij één van onze afhaalpunten.


Abonnement

Woont u buiten het stadsdeel Scheveningen, maar wilt u wel graag De Scheveninger ontvangen in de brievenbus? Vraag dan een abonnement aan. De Scheveninger wordt dan elke dinsdag per post naar u verstuurd. Het is ook mogelijk om een abonnement op De Scheveninger cadeau te geven. Een leuk cadeau-idee voor Scheveningers die niet meer op Scheveningen wonen.