Afbeelding
Foto: Dick Teske

Bewonersvergadering BOH

dinsdag 26 september 2023 20:00

Op dinsdag 26 september zal de eerstvolgende algemene bewoners- of wijkvergadering van de Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH), inclusief Vissenbuurt, Geuzenwijk en Haven Zuid, worden gehouden. Bewoners zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen in De Mallemok aan de Westduinweg 38d; toegang is vrij; inloop vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur. 

Op de agenda staan naast de vaste onderdelen ook de de ontwikkelingen rondom het Havenconvenant, het beroep bij de Raad van State over de geplande bouw van een Ikea/Vastint hotel op de Dr. Lelykade, de verhuizing van ’t Dikje en de evaluaties van de Werkgroep Veilig en Leefbaar Scheveningen. Zie verder de uitgebreide agenda op de website.

Locatie