Afbeelding
Foto: PR

Vliegerfestival

zondag 24 september 2023 12:00 tot 17:00

Op zaterdag 23 en zondag 24 september is het weer tijd voor het 43ste vliegerfestival op het strand van Scheveningen.

Op het strand ten zuiden van de Pier zijn op beide dagen, tussen 12.00 en 17.00 uur, weer een groot aantal bijzondere vliegers te bewonderen. Tijdens het grootste internationale vliegerevenement zijn de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Tevens presenteren tijdens het Vliegerfestival Scheveningen vliegeraars uit tientallen landen vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. De shows bieden een adembenemend schouwspel met vliegers in fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen. Ook zijn er workshops voor kinderen en is er ruimte om zelf een vlieger op te laten.

Locatie