Afbeelding
Foto: JvC

De Parade

vrijdag 7 juli 2023 14:00 t/m zondag 23 juli 23:30

Het Scheveningse Westbroekpark wordt elke zomer tijdens de Parade omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen. Van vrijdag 7 juli tot en met zondag 23 juli strijkt het culturele festijn weer neer in het Westbroekpark.

Op de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Iedere avond spelen er  live-bands die gratis toegankelijk zijn. Voorstellings- en toegang terreinkaartjes koop je online of op de Parade. 

De Parade is geopend op zondag tot en met donderdag van 14.00 uur tot 00.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 02.00 uur.

Locatie