Afbeelding
Foto: Richard Mulder

HipFest

vrijdag 16 juni 2023 17:00

Op vrijdag 16 juni brandt het enige echte popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest! Van 17.00 uur tot in de nachtelijke uren barsten meerdere buitenpodia, (horeca)gelegenheden en de concertzaal in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!

Op HipFest spelen bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben. Beleef het mee in de meest historische winkelstraat van Scheveningen, op nog geen 50 meter afstand van de Noordzee. Dompel je onder in het festivalgedruis en ga uit je plaat op onze opwindende acts vol indierock, alternatieve rock en garagerock tot reggae, Urban en funk.

De line-up is om van te watertanden met optredens van: gladde paling, FATA BOOM, The Indien, POM, Subterranean Street Society, Ciao Lucifer, Tripkip, Money & The Man, Muylike, Gus Walker, Cavolo Nero, Hete Kolen, CHARLOT, Marathon en The Anaestatics.

Locatie