WijnSpijs Wandeling Scheveningen

297
0
Wanneer:
15 april 2018 @ 12:00 – 18:00
2018-04-15T12:00:00+02:00
2018-04-15T18:00:00+02:00
Waar:
Scheveningen
WijnSpijs Wandeling Scheveningen @ Scheveningen

WijnSpijs Wandeling Scheveningen!

Wandel met deze WijnSpijs Wandeling langs de culinaire juweeltjes van het ruige en rustieke Scheveningen. Op zondagmiddag 15 april wandel je tussen 12:00 uur tot 17:00 uur langs het allerbeste van deze fijne stad.

Geniet van 7 luxe stops – waar je overal een wijn spijs combinatie te proeven krijgt – het uitzicht op zee, de vissersboten in de haven en je eigen gezelschap.

Een topwandeling met onder andere Restaurant De Dis, onlangs verkozen tot een na beste WijnSpijs Restaurant van Nederland, maar ook de oude Weduwe van der Toorn – een begrip in Nederland als het op de allerverste vis aankomt.

Restaurants
◆ Restaurant De Dis
Pas nog verkozen tot de nummer twee van Nederlandse WijnSpijs Restaurants! Een heerlijke zaakje met vrolijke eigenaren die staan te trappelen om jou en je tafelgenoten in te pakken met heerlijke gerechten en dito wijn.

◆ Restaurant De Dagvisser
De Dagvisser is precies de tent waar je naar op zoek bent als je door de Scheveningse Haven loopt met de frisse zeewind in je neus. Er wordt hier gewerkt met de lekkerste en eerlijke vis. Of je nu komt voor krokante kibbeling, perfect gebakken schol of kreeft en oesters. Genieten zul je!

◆ Buena Vista Beach Club
Op het prachtige strand van Scheveningen geniet je met je voetjes in het zand van de lekkerste duurzaam gevangen vis, uitstekende wijnen en ander biologische lekkers bij de toffe strandtent.

◆ Havenrestaurant Weduwe van der Toorn
Een begrip in Scheveningen en ver daarbuiten. Deze zaak mag dan een oudje zijn, de bediening, de wijnen en de vis zijn up-to-date en kersvers. Laat je verrassen door ouderwets goede gerechten – zonder opsmuk – en van grote kwaliteit.

◆ Lemongrass Scheveningen
De naam Lemongrass doet misschien een Aziatische keuken vermoeden, maar je kon er niet meer naast zitten. Hier speelt enkel wijn de hoofdrol. De wijnkaart is meerdere keren in de (internationale) prijzen gevallen en de jaloersmakende wijncollectie is immens.

◆ Cafe de Bayonne
Ach die heerlijke Baskische manier van leven. Een mooi glas wijn aan de bar, wat pintxos van idioot goede kwaliteit en plateau’s vol streekkazen en hammetjes. Wat is het leven heerlijk! En nu dus ook in Scheveningen.

◆ Het Gouden Kalf
Het Gouden Kalf wil een restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt. En dat is gelukt! Met maar liefst 35 open wijnen, lieve bediening en bijzondere gerechten fijne plek voor je hele familie.

◆ Restaurant Tasca
Bij het knusse Tasca ben je even op vakantie in het zuiden. Rijke gerechtjes vol zonnige smaken. Je schuift hier met een gerust hart aan, want biologisch, lijngevangen, handgedoken, of wild is hier heel gewoon.

▬▬ Info ▬▬
◆ Let op | in verband met de beperkte capaciteit van De Dis en Tasca hebben we de route verdeeld. De ene route loopt via De Dis en de andere via Tasca. Beide routes doen dus 7 restaurants aan.

◆ Cottontree Mer moest helaas haar deuren sluiten, maar we hebben een fantastische vervanger gevonden in Buena Vista Social Beach Club!

◆ Tickets: €62,50
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/675731/

◆ Alle acht deelnemende restaurants vind je hierboven. In verband met de beperkte capaciteit van De Dis en Tasca hebben we de route verdeeld. De ene route loopt via De Dis en de andere via Tasca – beide routes doen dus 7 restaurants aan.

◆ Benieuwd naar de hele agenda?
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling