Topchef uit Sicilië kookt bij Gastronomia Villani

Topchef uit Sicilië kookt bij Gastronomia Villani

Ondernemend - 15 okt, 09:00

Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober verzorgt Constantino Laudani, een topchef uit Sicilië, een 5-gangen menu met begeleidende wijnen bij Gastronomia Villani. Tijdens deze twee..

De Oliebol is ruim 30 jaar

De Oliebol is ruim 30 jaar

Ondernemend - 12 okt, 10:51

Ieder jaar is het weer een traktatie voor de liefhebbers van oliebollen. Het zijn niet alleen de klanten die weer de heerlijke oliebollen van Banketbakkerij Plasman kunnen b..

Verbouwing Jumbo Koornneef Aan de Haven

Verbouwing Jumbo Koornneef Aan de Haven

Ondernemend - 20 aug, 10:00

Van zondag 22 augustus 17.00 uur tot vrijdag 27 augustus 10.00 uur is de Jumbo Koornneef supermarkt aan de Van Bergenstraat gesloten wegens een verbouwing.

The Happy Chicken, feel good, fast dining

The Happy Chicken, feel good, fast dining

Ondernemend - 4 aug, 10:59

Begin juli heeft het ‘feel good, fast dining’ restaurant The Happy Chicken haar deuren geopend aan de boulevard van Scheveningen, direct naast Legoland en Sir Winston Fun &am..

Elite Mode: Meer dan 50 jaar ervaring in mode

Elite Mode: Meer dan 50 jaar ervaring in mode

Ondernemend - 23 jul, 10:00

Elite Mode van Bert en Nelleke Spijksma zit sinds 4,5 jaar op de Frederik Hendriklaan, maar deze modewinkel heeft een voorgeschiedenis van meer dan 50 jaar in het Benoordenho..

Gewoon ’n broodje: “Gewoon goede koffie en heerlijke dagverse broodjes voor een goede prijs”

Gewoon ’n broodje: “Gewoon goede koffie en heerlijke dagverse broodjes voor een goede prijs”

Ondernemend - 21 jul, 09:00

Begin juli opende ‘Gewoon ’n broodje’ van Nick Berendrecht en Gidon Bouwhuis haar deuren in de Keizerstraat. “We zijn eigenlijk een koffiehuis 2.0.”

Oriënture: “De gerechten die wij serveren, vind je nergens anders”

Oriënture: “De gerechten die wij serveren, vind je nergens anders”

Ondernemend - 20 jul, 10:00

In de Keizerstraat is Zuid-Koreaans restaurant ‘Oriënture’ geopend. De Zuid-Koreaanse keuken staat bekend om een explosie van smaken

De Scheveninger van deze week