Grote opbrengst Rotary-collecte voor Schappelijk

383
0
Beeld: Welzijn Scheveningen

Na een pauze van ruim twee jaar was er op 29 mei weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers van verschillende Rotarys en het Vrijwilligerspunt Scheveningen vroegen bij Albert Heijn Keizerstraat, Albert Heijn Amsterdamsestraat en de Jumbo Van Bergenstraat om houdbare producten te kopen voor Schappelijk. Daar deden heel veel mensen gelukkig ruimhartig aan mee!

Deze collecte voor Schappelijk, de sociale winkel voor cliënten van de Voedselbank, was een geweldig succes. Er zijn maar liefst 200 kratten met houdbare producten, zoals shampoo, wasmiddel, soep, koffie en zeep opgehaald. Namens de circa 70 Scheveningse gezinnen van de Voedselbank: winkelend publiek ontzettend bedankt!

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer