Eerste exemplaar verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ uitgereikt

1996
0
Beeld: Dick Teske

Dinsdagmiddag mocht wethouder Anne Mulder het eerste exemplaar van het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ in ontvangst nemen uit handen van Tini den Heijer namens de Vrienden van Muzee en Dennis van Menxel, filiaalmanager van Jumbo Scheveningen.

Vanaf woensdag 7 april gaat een nieuwe plaatjesactie van start bij de Jumbo supermarkt aan de Van Bergenstraat. In samenwerking met de Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen (HGVS), de Vrienden van Muzee (de Vrienden) en Muzee Scheveningen is het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ gemaakt. Het verzamelalbum is gratis verkrijgbaar bij Jumbo Scheveningen. En tot en met 1 juni aanstaande kun je bij de Jumbo aan de Van Bergenstraat de plaatjes sparen om het verzamelalbum compleet te maken.

Na de uitreiking van het eerste exemplaar werden de samenstellers van het plaatjesboek door de Jumbo-filiaalmanager verrast met een gevuld verzamelalbum voor de eigen collectie.

Beeld: Dick Teske

Lees meer over de totstandkoming van het verzamelalbum ‘Historisch Scheveningen’ en het sparen van de plaatjes in De Scheveninger van deze week.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer