Woning Zutfensestraat getroffen door brand

735
0
Beeld: De Scheveninger

De brandweer werd vrijdagochtend rond 11.00 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Zutfensestraat. Getuigen zagen rook uit de zolderverdieping van het pand komen.

Omdat er een vermoeden was dat de bewoner zich nog in de woning bevond, is er opgeschaald naar ‘middelbrand’. Dit betekent dat er meerdere voertuigen zijn ingezet om de bewoner in de woning te zoeken. De bewoner bleek uiteindelijk niet thuis te zijn.

De brand, welke was ontstaan in de woonkamer, was snel onder controle. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Uit voorzorg zijn omliggende woningen tijdelijk ontruimd geweest. Deze woningen zijn inmiddels weer vrijgegeven. Het brandadres is tijdelijk onbewoonbaar. Stichting Salvage zal de bewoners ondersteunen met de schadeafhandeling.

Deel dit bericht via: