Politie-inzet in Keizerstraat na bedreiging met wapen

2404
0
Beeld: De Scheveninger

De politie moest woensdagochtend in actie komen nadat er vanuit de Keizerstraat een melding van een bedreiging met een vuurwapen was binnen gekomen.

Het incident speelde zich af in het Italiaanse restaurant aan het begin van de Scheveningse winkelstraat. Binnen in de zaak was een ruzie ontstaan, waarbij één van de betrokken personen de ander met een vuurwapen zou hebben bedreigd. Die 66-jarige man alarmeerde daarop de politie.

De politie kwam in grote getale af op de melding. Ook de politiehelikopter hing korte tijd boven het incident. Nadat de politie in kogelvrijevesten een instap deed in de zaak werd één persoon een 50-jarige man aangehouden. Hierna heeft de politie lange tijd gezocht naar het vuurwapen. Onder meer een hond werd hierbij ingezet. Na enkele uren is het wapen gevonden en veiliggesteld.

Mogelijk is een huurconflict de aanleiding van het incident. Tot 15.30 uur is de politie aanwezig geweest bij het restaurant voor verder onderzoek.

Deel dit bericht via: