Sneeuwpret op Scheveningen

1282
0
Beeld: Dick Teske

Vorige maand kregen we al een heel klein voorproefje, maar dit weekend was het echt raak: sneeuw! En niet zo’n klein beetje ook. Op zondag werd er in ieder geval al flink gebruik gemaakt van dit cadeautje van Koning Winter: overal waar ook maar een helling te vinden was, waren kinderen tot laat in de middag aan het sleeën. Sommige anderen bonden zelfs de ski’s onder, of maakten gewaagde sprongen op hun snowboard. Uiteraard werden er ook sneeuwpoppen gebouw en in de Weststraat verrees zelfs een heuse iglo.

Hoewel de verwachtingen voorlopig geen nieuwe sneeuwval laten zien, zijn we met temperaturen die flink onder het vriespunt duiken voorlopig nog niet af van het witte goedje. De samengeperste en opvriezende sneeuw kan erg glad zijn, dus voorzichtigheid is geboden wanneer je de komende dagen naar buiten gaat.

Deel dit bericht via: