Een soepje voor de vrijwilligers van Muzee

489
0

Vorige week zijn ruim 85 vrijwilligers van Muzee Scheveningen verrast met soep van Soeper Winter. Het personeel van Muzee, een aantal Vrienden en vrijwilligers stonden spontaan bij hen op de stoep met gezonde soep. “Het was fijn om velen van hen weer even gezien en gesproken te hebben. En wat een hoop blije gezichten! Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met iedereen”, zegt coördinator vrijwilligers van Muzee Martine van der Linde.

Het concept Soeper Winter is tijdens de coronacrisis door Participatie Keuken opgezet om mensen die het nodig hebben een hart onder de riem te steken. “En dat is precies wat we bij onze vrijwilligers wilden doen.” Door de sluiting van het museum zitten de vrijwilligers van Muzee thuis. “Hopelijk kunnen we snel weer open, al zal het nog wel even duren voordat we elkaar weer als vanouds kunnen ontmoeten”, aldus Martine.

Deel dit bericht via: