Mr. Sam nu ook aan de Vissershavenweg

1003
0
Beeld: De Scheveninger

Sinds kort heeft Mr. Sam ook zijn deuren geopend aan de Vissershavenweg. De deuren van een supermarkt wel te verstaan. Naast de wijkwinkel in de Keizerstraat en de pas geopende supermarkt aan het Palaceplein, is het nu de beurt aan een mooi winkel aan de kop van de Eerste Haven.

In de supermarkt is een breed assortiment aanvan levensmiddelen te vinden, ook levensmiddelen die niet overal te verkrijgen zijn. Daardoor is de winkel niet alleen gericht op de lokale bewoners, maar kunnen expats hier ook hun hart ophalen. Je vindt er diverse dranken, zoals frisdrank, bier en wijn, maar ook koekjes, chips en meer bijzondere delicatessen. Ook voor toiletartikelen en bijvoorbeeld liquids voor de e-sigaret kun je bij Mr. Sam terecht.

De winkel is zeer ruim en overzichtelijk ingericht, waardoor het heerlijk is om door de winkel te lopen en goed te kijken wat er allemaal te vinden is. De medewerkers hebben kennis van het gehele assortiment en kunnen u helpen wanneer een product niet te vinden is. Is het in de winkel niet aanwezig, dan helpen zij graag en kijken of het te bestellen is. Zowel in de winter- als de zomermaanden wordt het assortiment aangepast. Zo is er ’s winters meer soep verkrijgbaar in de winkel, terwijl er in de zomer meer ijs verkocht wordt. Tijdens het boodschappen doen kunt u ook gebruik maken van een speciaal ingerichte koffie- en theecorner. Een bijkomend voordeel is dat de buurtbewoners hier ook hun postpakketje kunnen afleveren of ophalen. Door de ruime openingstijden kun je hier bijna altijd terecht.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer