Marcel de Zoete viert 100ste muzikale livestream

1083
0
Beeld: Dick Teske

Marcel de Zoete, ook wel bekend als de Zingende Slager, beleefde donderdagavond de 100ste uitzending van zijn muzikale livestream.

Marcel begon met zijn livestreams tijdens de eerste lockdown in maart. De optredens namen af, maar Marcel wilde wel graag zijn stem goed op peil houden. Daarom besloot hij thuis, in zijn studio, een klein uurtje te gaan zingen en dit via Facebook uit te zenden dat geïnteresseerden ook gezellig konden meegenieten. Zijn dochter Jessica zingt regelmatig mee en ook andere artiesten nodigt de Zingende Slager uit om deel te nemen aan de livestream.

Ondertussen is de livestream van Marcel uitgegroeid tot een evenement waar tientallen mensen wekelijks naar kijken en waar hij enthousiaste reacties op krijgt. “Ik hoop dat de uitzendingen bijdragen aan het even verzetten van de gedachten. Ik hou van mensen, en hoop dat we weer snel naar ons oude en normale leven terug kunnen. En ik hoop dat een ieder deze moeilijke tijd gezond, zowel geestelijk als lichamelijk doorkomt”, aldus Marcel.

Deel dit bericht via: