Lever je kerstboom in bij Verloot je Boompje

538
0
Beeld: De Scheveninger

Het burgerinitiatief Verloot je Boompje gaat dit jaar, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, groots uitpakken.

Tot en met 10 januari aanstaande zullen er weer velen kinderen de wijk in gaan om opzoek te gaan naar kerstbomen, die ze bij één van de zeven Verloot je Boompje-locaties op Scheveningen kunnen inleveren. Kinderen verdienen voor elk ingeleverde kerstboom, één sticker en één lootje. Elke sticker staat gelijk aan een waarde van 0,50 cent en elke volle spaarkaart met tien stickers kan verzilverd worden.

Als extra dank aan alle kinderen die geholpen hebben om onze Haagse straten weer kerstboom vrij te maken, kunnen de kinderen met de verdiende lootjes, kans maken op extra prijzen die gesponsord zijn door lokale ondernemers. De hoofdprijs is een Playstation 5!

Kijk voor meer informatie en de inleverpunten op de website www.verlootjeboompje.nl of op de socials van het initiatief.

Deel dit bericht via: