WonderDagen verplaatst naar voorjaarsvakantie 2021

377
0

Door de verscherpte coronamaatregelen, kan de eerste editie van de ‘WonderDagen‘ in de kerstvakantie helaas niet doorgaan. Maar de organisatie heeft goed nieuws, het evenement voor kinderen wordt verplaatst naar de voorjaarsvakantie van 2021.

Alle kinderen uit Den Haag zijn welkom in de Oude Kerk voor de eerste editie van de ‘WonderDagen’. Zes dagen lang wordt de Oude Kerk omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zij genieten een dag lang van creatieve workshops, muziek en Oud Hollandse spellen.

De kinderen zijn welkom op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 februari, of tijdens de speciale stadsdeel dagen op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 februari. Dagkaarten zijn al vanaf 7,50 euro verkrijgbaar en alleen bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Met een dagkaart kunnen kinderen aan alle activiteiten meedoen: een muzikale workshop, een skateboard workshop, je eigen tas maken en versieren met graffiti, oud Hollandsche spellen en meer sport en ontspanning. Alle activiteiten en workshops worden verzorgd door professionele begeleiders.

Initiatiefnemer van de WonderDagen is Stichting Leren Doen. Woordvoerder Jochem Cats: “We willen kinderen uit alle sociale klassen van Den Haag een leuke dag bezorgen waarbij ze ook gelijk even weg zijn uit de coronasleur. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de dagen helemaal coronaproof zijn. Zo worden de kinderen bij binnenkomst in kleinere groepen verdeeld waarmee ze de hele dag samenblijven. Door middel van een roulatiesysteem komen de groepen langs iedere activiteit gedurende de dag. We mogen ouders helaas niet toelaten vanwege de coronamaatregelen, maar wij zorgen natuurlijk voor professionele begeleiders tijdens de WonderDagen.”

Deel dit bericht via: