Het oceaan avontuur gaat verder voor Scheveningers

659
0

Met de indrukwekkende thuiskomt in Scheveningen is een eind gekomen aan het avontuur van vijf BN-ers in ‘Alle Hens aan Dek’ (SBS6). De oceaan doet iets met je. Een droom voor velen. Voor de Scheveningse Erik van Vuuren en Hans Bouscholte, die de BN-ers en cameracrew veilig over de oceaan begeleiden, krijgt het avontuur een onverwachte voortgang.

De weidse oceaan doet iets met je. Het verrijkt je. Dat weten ook beide meervoudig wereldkampioenen Hans Bouscholte en Erik van Vuuren. Erik en Hans kennen elkaar kennen sinds de Brunel-Sunergy, 20 jaar geleden, voor de Whitbread-Round-the-World-Race. Deze race kennen we in Scheveningen maar al te goed van de Volvo Ocean race finish in 2018.
Na jaren elk een eigen indrukwekkende professionele route hebben bewandeld, is het vertrouwen tussen Erik en Hans tijdens het ‘Alle Hens aan Dek’ project weer als vanouds. Maar er is meer. Naast het vertrouwen, vinden zij elkaar in de passie om anderen te verrijken en diezelfde grootsheid van de zee te laten ervaren.

Voorbereiden en begeleiden. Een oceaantocht vraagt normaal duizenden zeemijlen en jaren van vallen en weer opstaan. Erik en Hans hebben voor 2021 versnelde Ocean Race Experience-trajecten opgezet. Teamwerk, trainen, veiligheid, leven aan boord. De droom om een oceaan traject mee te maken is ineens binnen bereik. Altijd op spectaculaire boten met een verhaal. De ervaring van Imanuelle, Caroline, Victor, Rintje en Marco is dichter bij dan ooit. Gewoon in Scheveningen.

Deel dit bericht via: