Hond Reia al drie dagen vermist vanaf de Scheveningse Bosjes

1723
0

In en rond de Scheveningse Bosjes wordt al drie dagen gezocht naar de vermiste hond Reia.

Op woensdag 23 december raakte Reia gescheiden van haar baasje in de Scheveningse Bosjes. De 7-jarige terriër-kruising komt oorspronkelijk uit Roemenië en is niet bekend in deze omgeving. Ondanks dat er al drie dagen gezocht wordt naar Reia, is zij nog niet terecht.

De vrijwilligerorganisaties Dogsearch Nederland en Zoekteam Vermiste Honden Haaglanden werken voor deze vermissing samen. Er is een zoekapp opgestart waarvoor je je kunt aanmelden. Aangezien het hondje zeer angstig is wordt dringend verzocht om het beestje niet zelf te benaderen. “Neem contact op met de nummers: 06-23773303 of 06-45979057. Ga niet achter de hond aan en roep haar ook niet. Probeer een foto te maken en geef de zichtlocatie zo snel mogelijk door aan de zoekteams”, luidt het advies.

Deel dit bericht via: