Het Houten Huis van KVS/Maritiem een groot succes

905
0
Beeld: KVS

Afgelopen weekend was het zover. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 december vond er bij korfbalvereniging KVS/Maritiem een unieke verenigingsactie plaats onder de noemer ‘Het Houten Huis’, een verwijzing naar het voormalige Glazen Huis van radiozender 3FM en het houten clubhuis van KVS.

Ook bij KVS betekende dit dat er fanatiek radio werd gemaakt, ongeveer 40 uur in totaal. Omdat dit een periode is dat er maar zeer beperkt gesport kan worden, was de actie vooral bedoeld om de verbinding met de leden te zoeken en geld in te zamelen voor de vereniging. Het Houten Huis was in feite een vervolg op het eerder dit jaar georganiseerde Samen Voor KVS Live en was wederom geïnitieerd door Ruben van Arkel en Sander Peters.

Het Houten Huis was een groot succes. Tijdens de marathon-radio-uitzending werd er in de eerste plaats vooral veel muziek gedraaid. Betalingen voor verzoeknummers kwamen volledig ten goede aan de clubkas. Daarnaast schoof een verscheidenheid aan gasten aan in het tot Houten Huis omgedoopte clubhuis van KVS. De uitzending werd verder gevuld met onder andere een pubquiz, een veiling, een bootcamp en diverse optredens. En op zaterdagmiddag renden bijna 50 kinderen flinke geldbedragen bijeen in een sponsorloop.

De actie wist zowel leden als niet-leden van KVS te boeien en de meeste kijkers vielen er zondagmiddag te noteren tijdens de bingo. Om 16.00 uur op zondag zaten er veertig radio-uren op en werd het voorlopige eindbedrag bekendgemaakt. Tot nu toe staat de teller op ongeveer 8500 euro en de verwachting is dat dit zelfs nog verder oploopt.

KVS/Maritiem wil graag de volledige HHH-crew en alle gasten in de studio bedanken voor een geweldig weekend en in het bijzonder alle leden die gekeken, geluisterd en gedoneerd hebben.

Deel dit bericht via: