Acht plannen voor Duindorp winnen gezamenlijk 30.000 euro

841
0
Beeld: Arnaud Roelofsz

Duindorp wordt vanaf vandaag weer een stukje mooier. De inwoners van Duindorp hebben maar liefst acht plannen uitgekozen die gezamenlijk passen binnen het wijkbudget van 30.000 euro om Duindorp mooier, veiliger en gezelliger te maken.

Vrijdag zijn de winnaars van Duindorp Begroot per video gefeliciteerd door wethouder Anne Mulder en stadsdeeldirecteur Mendy van Veen. De Buurt AED voor Duindorp gaat er met 558 stemmen met de grootste winst vandoor, gevolgd door het opfleuren van het groen voor de Julianakerk en op plaats drie, een watertappunt plaatsen bij ’t Speelduin aan de Wieringsestraat.

Daarnaast heeft Duindorp nog vijf plannen gekozen die volgend jaar worden uitgevoerd. Zo wordt het gebied rond het trafohuis bij de Markensestraat vergroend en komen er hangende bloembakken om lantarenpalen. Ook worden er Scheveningse vlaggen in de vlaggenmasten gehangen en is er een plan om met nog meer kerstversiering Duindorp gezelliger te maken. Tenslotte ontvangt Duindorp SV een geldbedrag om meer te betekenen voor de jeugd en de wijk.

De initiatiefnemers gaan nu samen met de gemeente aan de slag om invulling te geven aan de plannen die volgend jaar worden uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de website van Duindorp Begroot.

Deel dit bericht via: