CPC Loop 2021 verplaatst naar het najaar

429
0
Beeld: De Scheveninger

De NN CPC Loop Den Haag, traditioneel in maart, verhuist in 2021 eenmalig naar het najaar. De 46ste editie van het hardloopevenement is vanwege de coronapandemie verschoven naar zondag 26 september. De inschrijving opent begin volgend jaar.

“Wij willen in deze onzekere tijd vroegtijdig duidelijkheid geven over de datum van de NN CPC Loop Den Haag”, zegt organisator Mario Kadiks. “De volksgezondheid staat altijd op de eerste plaats. Gezien de huidige stand van zaken rond Covid-19 lijkt het vrijwel uitgesloten dat zo’n massale loopbelevenis al in maart veilig én op de gebruikelijke, feestelijke manier kan plaatsvinden.”

Het besluit om de NN CPC Loop Den Haag volgend jaar te verplaatsen van 7 maart naar 26 september is in nauw overleg genomen met gemeente en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden. “We kijken, samen met de lopers, verlangend uit naar 26 september 2021”, aldus Kadiks. “In de tweede helft van volgend jaar kan hopelijk weer een groot en uniek loopfeest als de NN CPC Loop Den Haag worden georganiseerd. Het wordt een buitengewone belevenis, een heerlijke editie in de nazomer.”

Deel dit bericht via: