Burgemeester bezoekt sfeervol verlicht Duindorp

4171
0
Beeld: Dick Teske

Burgemeester Jan van Zanen bracht woensdag een bezoek aan Duindorp. Met eigen ogen wilde hij de prachtige verlichte straten van de Scheveningse wijk bekijken, waar hij de afgelopen dagen al veel over had gehoord.

De kleine delegatie liep vanaf de Houtrustweg naar het Tesselseplein en sprak daar met een aantal initiatiefnemers van de feestversiering in de diverse straten. Op het Tesselseplein waren ook de vrijwilligers van Duindorp Vreugdevuur aanwezig, die zichzelf ook in de feestvreugde hebben gestort nu het vreugdevuur dit jaar vanwege de coronamaatregelen geschrapt is. Waar normaal met pallets gesleept wordt, zijn de bouwers nu in de weer met honderden meters lichtsnoeren om elk hoekje van Duindorp sfeervol te verlichten.

De burgemeester was heel enthousiast over de inzet van de Duindorpers en prees de prachtig aangeklede straten.

Beeld: Dick Teske

Dé term van Duindorp, één team één taak is duidelijk zichtbaar. Nu al winnaar sfeervolste wijk ! 08-12-2020

Geplaatst door Dick Teske Persfotografie op Dinsdag 8 december 2020

Deel dit bericht via: