Talenten Aan Zee in Oude Kerk groot succes

701
0
Beeld: Samantha Stauttener

Talenten Aan Zee, het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van YMCA en Popagenda Scheveningen, werd onder de huidige corona-omstandigheden uitgesmeerd over meerdere maanden van dit jaar.

Het project vol workshops, masterclasses en presentaties van jonge muzikanten, andere cultuurbeoefenaars én bekende artiesten, sloot af met een grote finaledag op zaterdag 28 november in de Oude Kerk in de Keizerstraat. Bij alle voorstellingen mochten maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Thuisblijvers konden de voorstellingen volgen via livestreams

De optredens van onder andere Nurlaila Karim, Ernst Daniël Smid & Céline Janssen en vele Scheveningse talenten werden met veel applaus ontvangen en vormden een aaneenschakeling van hoogtepunten in de prachtige ambiance van de kerk.

Deel dit bericht via: