Rotary actief voor Schappelijk

463
0

Bijna 100 gezinnen mogen wekelijks producten van Schappelijk uitkiezen om zo hun voedselpakket aan te vullen. Door een scherper afprijsbeleid van de supermarkten blijven er de laatste tijd minder producten over voor Schappelijk.

Rotary hield daarom afgelopen zaterdag een inzamelingsactie bij de winkels van Albert Heijn aan de Frederik Hendriklaan en de Willem de Zwijgerlaan om de schappen weer te vullen. Het winkelend publiek werd gevraagd een extra product zoals rijst, pasta, koffie, soep, allesreiniger te kopen voor Schappelijk. Het leverde 95 volle kratten en 150 euro aan spontane donaties op. Namens de Scheveningse gezinnen van de Voedselbank; dank voor alle gulle giften!

Voor meer informatie over Schappelijk, bel Edith Nuss telefoon: 070-4162020 en zie de website.

Deel dit bericht via: