Dodelijk ongeval met vrachtwagen op Badhuiskade

5755
0
Beeld: De Scheveninger

Maandagochtend, even voor 11.30 uur, werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Badhuiskade.

Tussen de Gondelstraat en de Jurriaan Kokstraat was een 69-jarige man onder een vrachtwagen terechtgekomen. Het was helaas snel duidelijk dat de hulpdiensten niets meer konden betekenen voor het slachtoffer.

Er werd een groot gebied afgezet door de politie. De brandweer heeft een tent opgezet direct achter de vrachtwagen. De werkzaamheden op het naastgelegen bouwterrein zijn stilgelegd en de aangeslagen medewerkers werden opgevangen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden. Mensen die betrokken zijn bij het heftige ongeval of ooggetuigen zijn geweest krijgen ook slachtofferhulp aangeboden.

Aan het eind van de middag kon de politie bevestigen dat het slachtoffer een man van 69 jaar betreft.

Deel dit bericht via: