Man schiet aantal keer in de lucht nabij voetbalkooi

2815
0
Beeld: Dick Teske

De politie maakte vrijdagavond melding van een schietincident in de Doornstraat.

In de Doornstraat spraken agenten met een aantal getuigen. Zij vertelden dat zij rond 20.15 uur in de Doornstraat, ter hoogte van de voetbalkooi aan de Scholstraat, een man zagen lopen die schoten afvuurde in de lucht. Agenten zochten in de omgeving tevergeefs naar de man. Rechercheurs vonden op de locatie meerdere kogelhulzen en namen deze in beslag voor nader onderzoek. In verband met het schietincident vloog ook de politiehelikopter kort boven Scheveningen.

Het signalement van de verdachte is als volgt: een blanke man met blauwe ogen, 40 à 45 jaar oud, 1.80 meter lang, normaal postuur met kort stekelig haar. Hij was gekleed in een paarse jas of trui.

De politie zoekt getuigen die het signalement herkennen of de man hebben gezien in de omgeving van de Doornstraat op vrijdagavond 13 november. Ook komt de politie graag in het bezit van camerabeelden van bewoners of bedrijven, die beveiligingscamera’s in de omgeving hebben hangen. Dit alles kan ons helpen met het onderzoek om de identiteit van de verdachte te achterhalen. De politie is bereikbaar op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beeldmateriaal kunt u sturen via de website van de politie.

Deel dit bericht via: