Kurhaus zet bewoners Huize Royal in het zonnetje

1255
0
Beeld: De Scheveninger

Woensdagochtend kregen de bewoners van Huize Royal, aan de Rusthoekstraat, een lekkere verrassing tijdens hun dagelijkse koffieochtend. Medewerkers van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag Scheveningen trakteerden de bewoners op een flinke punt appeltaart.

Het Kurhaus wilde graag een goed doel in de buurt steunen in deze moeilijke tijden en kwamen daarbij uit bij het verzorgingshuis aan de Rusthoekstraat. “We proberen op deze manier de bewoners een hart onder de riem te steken en te laten zien dat zij er niet alleen voor staan”, aldus de medewerkers van het Kurhaus. Naast de appelpunt kregen de bewoners ook een handgeschreven wenskaart overhandigd.

De bewoners waren blij verrast met de appelpunt, zo bleek toen de medewerkers van het Kurhaus de taart uitdeelden. “Hartelijk dank dames! Nou, dat wordt flink dooreten, want dat is een groot stuk taart zeg!”

Deel dit bericht via: