Nieuwe invulling voor paviljoen Noordboulevard bekend

3845
0
Beeld: twitter.com/@a_mulder

Het concept van Soulsistah zal invulling gaan geven aan het nieuwbouw paviljoen op de Noordboulevard. Dit maakte wethouder Anne Mulder vrijdagavond bekend.

Het paviljoen werd gebouwd in de veronderstelling dat er een vestiging van het Hard Rock Café in zou komen. In maart van dit jaar werd bekend dat het Hard Rock Café afzag van de locatie. Hoewel horecamagnaat Laurens Meijer toentertijd zei binnen een maand met een nieuw concept te komen voor het paviljoen bleef het lange tijd stil. Onder andere corona en de overlast op Scheveningen bleken grote spelbrekers te zijn bij het vinden van een nieuwe horeca invulling.

Nu is de kogel officieel door de kerk. Soulsistah zal een ‘beach’-vestiging gaan openen in het nieuwe paviljoen. Soulsistah is geen grote onbekende op Scheveningen. Op de Frederik Hendriklaan is eerder dit jaar Soulsistah Interiors geopend en ook de kerstwinkel Soulsistah Christmas is op de statige winkellaan te vinden.

Volgens de wethouder zal Soulsistah op een bijzondere manier entertainment en horeca met elkaar verbinden. “Het is uniek, onderscheidend en trekt nieuw publiek naar Scheveningen door het jaar heen”, aldus Mulder.

Deel dit bericht via: