Compositietekening van verdachten babbeltruc

807
0
Beeld: Politie Den Haag

De politie heeft deze week een compositietekening naar buiten gebracht van de twee personen die op zaterdag 15 februari via een babbeltruc een groot geldbedrag wisten buiten te maken op de Van Boetzelaerlaan.

Op die bewuste zaterdag 15 februari, even voor 20.00 uur, deed de bejaarde bewoonster van een woning aan de Van Boetzelaerlaan de deur open voor een man en een vrouw die zich voor deden als de nieuwe buren.

De bewoonster liet de twee binnen. De twee bleken niet de nieuwe buren te zijn maar gingen er korte tijd later met het spaargeld van het slachtoffer vandoor.

De politie vraagt mensen die meer informatie over de zaak hebben of menen de verdachten van de compositietekening te herkennen om contact op te nemen via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht via: