[Advertorial] Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk 20 jaar op Scheveningen

1005
0
Foto: Cléophée & Nanda

Toen Cléophée tijdens een vakantie met haar Franse moeder de Douglas in Rouen binnenliep, was dat een magisch moment. Mooie verpakkingen, flesjes, make-up en elegante verkoopsters. Ze besloot dat ze later, als ze groot was, haar eigen parfumerie zou starten. Maar ze wist al snel dat haar droom bestond uit meer dan alleen verkopen. Ruim twintig jaar later heeft ze haar meisjesdroom gerealiseerd en is Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk een succesvolle schoonheidssalon.

Ingrediënten voor succes
Cléophée vertelt dat voor dat succes méér nodig is dan een goede gezichtsbehandeling. “Het vraagt een goede en betrouwbare reputatie, en dat is een optelsom van het kiezen voor hoogwaardige producten, behandelingen met zichtbaar effect en een professionele sfeer. Maar ook een mooie locatie, vakkundige medewerkers met de juiste houding naar onze klanten en passie voor het vak spelen een rol. En jarenlang hard werken natuurlijk.”

Vijf pijlers
Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk bestaat uit vijf belangrijke pijlers:
1. Huidverbetering met 2B Bio Beauty (van ontspannende basisbehandeling tot biopeeling);
2. Micro-needling (behandeling met de Beauty Derm Pen, voor huidverbetering);
3. Definitieve ontharing (zowel licht- als elektrische ontharing);
4. Coagulatie (snel oplossen van huidproblemen als rode adertjes, fibromen en steelwratjes);
5. De korte behandelingen (onder andere wimper-permanent, wenkbrauwen modelleren, wimpers en wenkbrauwen verven, manicure, pedicure, massage en visagie).

2B Bio Beauty
Het merk 2B Bio Beauty staat voor een 100% natuurlijke, verantwoorde wetenschappelijk geformuleerde natuurlijke cosmetica zonder parabenen. Deze producten remmen de reproductietijd van de gezichtscellen af en vertragen zo tekenen van veroudering. De lijn is zeer uitgebreid: van reinigingsproducten en crèmes tot masker en haargroeiremmer. Een belangrijk product in deze lijn is de 2B Bio Peeling voor de huid. “In plaats van te werken met zuren of microdermabrasie, waar de nodig nadelen aan zitten, zet de biopeeling van 2B Bio Beauty het peelingsproces van binnenuit in werking”, vertelt Cléophée. “Het effect is al na één keer duidelijk zichtbaar, en laat heel mooie resultaten zien bij een gecombineerde, vette of acnehuid, op anti-agingsgebied, bij grove poriën, rimpels, littekens, pigmentvlekken en de slecht doorbloede huid van bijvoorbeeld rokers.

Nanda
Deze meisjesdroom heeft Cléophée niet in haar eentje gerealiseerd. “Een collega schoonheidsspecialiste Nanda kwam op mijn pad, met dezelfde passie voor het vak, en het klikte direct. Jaren later werd ze mijn compagnon en beste vriendin waar ik ontzettend veel aan te danken heb. Een ongeneeslijke ziekte maakte na 12 jaar een veel te vroeg einde aan ons als succesvol duo, en ik mis haar nog iedere dag. Des te trotser ik ben op het succes van onze zaak.”

Vriendinnenmaand
Al 20 jaar lang komen klanten voor een behandeling bij de Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk. Om dit te vieren, nodigen we je uit samen met een vriendin te komen. Jullie betalen dan allebei de helft van de prijs. Zo kunnen jij en je vriendin kennis maken met onze behandelingen. Je kunt kiezen tussen alle gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, harsen, epileren en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Deze actie loopt in ieder geval tot eind november is alleen geldig als minimaal één van beiden nog niet bekend is met onze praktijk.

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk is gevestigd aan de Kanaalweg 15. Telefoon: 070-3225007.

Deel dit bericht via: