Geen Kerstland, maar wel een speciale Kerstlandloterij

686
0

Niet alleen de Scheveningse Dag, maar ook Kerstland gaat dit jaar niet door vanwege de coronaperikelen. De vereniging Vrienden van Muzee Scheveningen organiseert daarom een speciale Kerstlandloterij.

“De Scheveningse Dag en Kerstland zijn voor ons altijd goede gelegenheden om mensen naar Muzee te trekken en om geld in te zamelen voor onze vereniging. Maar beide dagen gaan niet door in verband met de coronamaatregelen. Om toch nog wat geld bij elkaar te sprokkelen, zodat we mooie dingen kunnen blijven doen voor het Muzee, organiseren we daarom een loterij”, vertelt Piet Taal van de Vrienden.

De vrienden hebben een flinke prijzenpot met ruim twintig prijzen bij elkaar gekregen. Zo zijn er waardebonnen van onder andere Zarautz, Wassenaar Snacks, Vishandel De Lange, Hubo, Van Wijnen, Jumbo, Banketbakkerij Plasman, InTension Health Club en Roziers te winnen. Ook is er een pop in Scheveningse kledij, een tinnen beeldje en toegangskaarten voor het Oranjehotel te winnen. De hoofdprijs is een overnachting voor twee personen in het Aquarius Hotel.

“De trekking is op zaterdag 12 december aanstaande, de dag dat Kerstland eigenlijk zou plaatsvinden”, legt Piet uit. “En de trekking is vanaf 16.30 uur live te volgen via een livestream op de website van Muzee Scheveningen. Dus dan kan iedereen gewoon vanuit huis kijken of ze iets gewonnen hebben.”

De loten kosten slechts 1 euro per lot en zijn verkrijgbaar bij de navolgende Vrienden: Cobie van der Harst (Geuzenkwartier), telefoon: 06-18217830; Klara van der Zwan (Duindorp), telefoon: 06-49854349; Joop Alberti (Scheveningen-dorp), telefoon: 06-13369338 en Piet Taal (Scheveningen Noord), telefoon: 06-53518811.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer