Ouder hondje al dagenlang vermist vanaf de Drogersdijk

1676
0

Sinds dinsdag is het 10-jarige teefje Fofinha vermist vanaf de Drogersdijk.

Fofinha is geadopteerd uit Portugal en ontsnapte uit haar tuigje bij aankomst in Scheveningen. Het hondje is voor het laatste gezien bij de Roerstraat en sinds dinsdagmiddag niet meer gesignaleerd.

Zoekteam Vermiste Honden Haaglanden coördineert de zoekactie naar Fofinha. Er is inmiddels al meerdere keren gezocht op begraafplaats Ter Navolging en op het terrein rondom de Derde Ambachtsschool aan de Zwaardstraat, maar sinds dinsdagmiddag zijn er geen zichtmeldingen meer geweest van het hondje.

Heeft u Fofinha sinds dinsdagmiddag 15.00 uur ergens gezien dan kunt u dit doorgeven via de Facebookpagina van Zoekteam Vermiste Honden Haaglanden of via telefoon: 06-23773303.

Mocht u de hond ergens zien, neem dan ook contact op met het zoekteam en benader de hond absoluut niet zelf. “Het is een angstige hond, dus ze zal niet op vreemden reageren. Voor ons is het belangrijk te weten waar ze zich in de omgeving ophoudt. Het verzoek is dan ook dat wanneer u haar ziet dit zo snel mogelijk door te bellen via het telefoonnummer. Geen locaties online vermelden, want dan gaan er goedbedoeld andere mensen op af. En absoluut niet achter haar aangaan, want dan kan ze worden opgejaagd”, aldus de vrijwilligers van het zoekteam.

Deel dit bericht via: