Vanwege corona afgelast

958
0
Foto: Madurodam

Nu het coronavirus ook in Den Haag steeds meer om zich heen grijpt en er strengere maatregelen zijn afgekondigd door de overheid en de gemeente Den Haag, worden meerdere activiteiten afgelast. Hieronder een overzicht.

Wedstrijd Scheveningen – TEC afgelast
Het Bestuur SVV Scheveningen laat weten dat de wedstrijd Scheveningen – TEC door een coronabesmetting bij TEC is afgelast.

Geen bijeenkomsten Gasvrij Scheveningen
Op advies van de overheid in verband met corona organiseert Gasvrij Scheveningen tot nader order geen openbare bijeenkomsten over het onderwerp verduurzaming.
Wilt u toch informatie wilt ontvangen over de verduurzaming van uw woning en weet niet waar u moet beginnen? Kijk dan op de website van Gasvrij Scheveningen www.gasvrijscheveningen.nl en stel uw vragen via het contactformulier.

Madurodam Marathon afgelast
Madurodam heeft naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond 28 september in overleg met de gemeente Den Haag besloten om de Madurodam Marathon, die op zondag 4 oktober aanstaande plaats zou vinden, niet door te laten gaan.

Kinderboekenfestijn Bibliotheek afgelast
De bibliotheek heeft het Kinderboekenfestijn dat op 11 oktober zou plaatsvinden, afgelast. Als gevolg van de door het kabinet en veiligheidsregio aangescherpte maatregelen rondom Covid-19 is het de komende 3 weken niet toegestaan om evenementen binnen met meer dan 30 aanwezigen te organiseren. Bij binnenevenementen met maximaal 30 aanwezigen worden ook kinderen van alle leeftijden meegeteld.

Deel dit bericht via: