Vissen op de stoep in Badhuisstraat en Keizerstraat

1499
0

Trouwe bezoekers aan de Badhuisstraat en de Keizerstraat is het misschien al opgevallen: er zwemmen scholen met vissen op de stoepen rondom Scheveningen Dorp. Een hartstikke leuk gezicht natuurlijk, maar het roept wel de nodige vragen op. Nu dus het antwoord. 

Volg de vissen
Op initiatief van de Gemeente Den Haag, de BIZ Badhuisstraat en de BIZ Keizerstraat zijn de visjes aangebracht op de stoepen om de routes vanaf de tijdelijke bushaltes naar de winkelstraten aan te duiden. De Badhuisstraat en de Keizerstraat willen hiermee laten zien dat alle winkels, ondanks de werkzaamheden, gewoon bereikbaar zijn. De visjes leiden het winkelende publiek simpelweg naar de mooie lokale ondernemers die beide winkelstraten rijk zijn. Het winkelen publiek is dan ook meer dan welkom!

Bereikbaarheid winkelstraten
Aanleiding hiervan zijn dus de werkzaamheden die onlangs zijn gestart. Door deze werkzaamheden rijden bus 22 en 31 per 1 augustus een omleidingsroute via o.a. de Stevinstraat en de Haringkade. Haltes Keizerstraat, Badhuiskade, Scheveningse Slag en Kurhausweg in Scheveningen zijn vervallen. Maar iedereen die vanaf de tijdelijke haltes de vrolijke visjes volgt, komt vanzelf in de Badhuisstraat of de Keizerstraat terecht.

Deel dit bericht via: