Scheveningers ruimen op: 3000 kilo weggebracht

816
0

Ieder jaar organiseert de gemeente Opruimdagen in de hele stad. Zo ook op Scheveningen. Bewoners kunnen dan oude spullen gratis afleveren. Dingen die nog bruikbaar zijn gaan naar de kringloop en grofvuil wordt netjes afgevoerd. Ook voor vragen over bijvoorbeeld het scheiden van afval kunnen bewoners hier terecht.

Tijdens de Opruimdag op het Radio Hollandplein hebben bewoners ruim 3000 kilo grofvuil, elektrische apparaten en chemisch afval ingeleverd. Wethouder Hilbert Bredemeijer: “Opruimen kan soms een behoorlijk karwei zijn, dat realiseer ik mij heel goed. Dat ook dit jaar weer zoveel Scheveningers meededen, vind ik daarom super. Zo houden we samen onze stad netjes en maak je andere bewoners blij met spullen die jij niet meer gebruikt.”

Tip aan bewoners: heb jij ook nog spullen waar je graag vanaf wilt? Lever ze in bij een afvalbrengstation of maak een afspraak om ze gratis op te laten halen via denhaag.nl/afval of 14070.

Deel dit bericht via: