Duindorp krijgt gouden koffer met daarin 30.000 euro

1911
0
Beeld: Arnaud Roelofsz

Dinsdag op Prinsjesdag ontving niet alleen de Tweede Kamer een koffertje, ook inwoners van Duindorp werden verrast met een gouden koffer met hierin een geldbedrag van 30.000 euro.

Mendy van Veen, Stadsdeeldirecteur Scheveningen overhandigde een wijkbudget voor Duindorp. Hiermee kunnen bewoners de wijk mooier, socialer, sportiever of groener maken, zij weten immers zelf wat goed is voor hun wijk. “Met dit wijkbudget willen wij heel Duindorp betrekken bij de positieve ontwikkeling van de wijk. Het wijkbudget staat ook op de wijkagenda en sluit goed aan op de belangrijke thema’s meer vertrouwen, positief opgroeien, ondersteuning Duindorpers met problemen en veilige woon- en leefomgeving. Zo blijven we met elkaar in gesprek gaan om gezamenlijk stappen vooruit te zetten. In het bijzonder wil ik alvast de ambassadeurs van Duindorp Begroot, Sherell, Wilco en Frank, bedanken die het initiatief al hebben omarmd. Zij zullen het nieuws verder verspreiden in de wijk en bewoners aansporen om plannen in te dien. Spreek ze vooral aan als je ze ziet. Wij kijken uit naar alle verrassende initiatieven!”

Alle bewoners van Duindorp kunnen tot en met zondag 11 oktober aanstaande plannen indienen via het online aanmeldformulier. Denk bijvoorbeeld aan het opleuken van straten en pleinen of meer aandacht voor kunst en cultuur. Meer informatie over Duindorp begroot en het aanmeldformulier is te vinden op de speciale website.

Deel dit bericht via: