Gemeente maakt van plein een straat

1447
0
Beeld: De Scheveninger

Bewoners van het Willem Beukelszoonsplein keken raar op toen hun ‘plein’ door de gemeente na plaatsing van nieuwe straatnaamborden was omgedoopt tot straat.

Op de nieuw geplaatste straatnaamborden rond het plein staat namelijk ‘Willem Beukelszoonstraat’, zoals de aansluitende straat heet. Maar het gedeelte tussen de Willem Beukelszoonstraat en de Kerklaan is officieel het Willem Beukelszoonplein. Dit levert verwarrende taferelen op voor bezorgdiensten die vergeefs zoeken naar het plein of pakketjes voor de straat bij het huisnummer op het plein afleveren.

Er is inmiddels melding gemaakt van de ‘plotselinge verhuizing’ van de twintig huishoudens aan het plein. De gemeente heeft hierop snel actie ondernomen: woensdagmiddag werden de borden omgewisseld en is het weer officieel het Willem Beukelszoonplein.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer