Spar supermarkt opent ‘mini-filiaal’ op Scheveningse boulevard

4098
0
Beeld: De Scheveninger

Supermarktketen Spar heeft een nieuw filiaal geopend op de boulevard van Scheveningen. Het gaat om een de mobiele Spar Mini, die enkele dagen op de boulevard zal blijven staan ter promotie van dit nieuwe concept.

De Spar Mini is sinds de lancering half juni op toer langs toeristische locaties, waar volgens de super veel dagjesmensen zijn maar weinig faciliteiten.

De Spar Mini is een eenpersoonswinkel waar kleine boodschapjes, zoals eten en drinken, afgerekend kunnen worden bij een zelfscankassa. Geheel coronaproof dus. Er staat alleen een lokale Spar-ondernemer bij, die zorgt voor de bevoorrading en het deur-beleid. De mini supermarkt zelf bestaat uit een omgebouwde zeecontainer, die gemakkelijk overal neergezet kan worden.

De mini supermarkt van Spar blijft tot en met zondag 13 september aanstaande op de boulevard staan.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer