Busje en tram in botsing voor brandweerkazerne Duinstraat

1943
0
Beeld: De Scheveninger

Bij de tramoversteek aan de Duinstraat kwam dinsdagmiddag omstreeks 13.20 uur een busje in botsing met een tram van lijn 11.

Het ongeval gebeurde pal voor de deur van de brandweerkazerne aan de Duinstraat, dus waren er binnen mum van tijd hulpdiensten aanwezig om eerste hulp te verlenen. Brandweermensen ondersteunden de bestuurder in het busje na de aanrijding tot ambulance ter plaatse was.

Verkeersregelaars, die een stukje verderop aan het werk waren, sprongen ook meteen in actie om het verkeer om het ongeluk heen te leiden. Nadat de bestuurder uit het busje was gehaald en gecontroleerd werd in de ambulance, verrichtte de brandweer nog wat hand- en spandiensten om de ongevalslocatie vrij te maken. De betrokken tram kon inmiddels ook weer verder naar het eindpunt.

Door het ongeval was de Duinstraat ter hoogte van de Sloepstraat enige tijd gestremd. Ook de dienstregeling van lijn 11 liep vertraging op.

Beeld: De Scheveninger
Beeld: De Scheveninger
Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer