Mogelijk vuurwapen leidt wederom tot grote politie-inzet Zeekant

2529
0
Beeld: Dick Teske

De politie kwam zaterdagavond rond 21.00 uur met meerdere eenheden ter plaatse bij een appartementencomplex aan de Zeekant, ter hoogte van de Kalhuisplaats.

Dit vanwege een melding van een mogelijk vuurwapengevaarlijk persoon, die zich zou ophouden in een van de woningen. In mei van dit jaar was dit ook al het geval, volgens omwonenden zou deze melding om dezelfde woning gaan.

De politiehelikopter hing lange tijd boven het incident en naast de reguliere agenten kwam onder meer het arrestatieteam en het Rapid Response Teams (RRT) van de Dienst Speciale Interventies ter plaatse voor het incident.

Rond 21.45 uur werd er weer ingepakt door de diverse eenheden van de politie. Er is één persoon aangetroffen in de betreffende woning en deze is geboeid afgevoerd.

Deel dit bericht via: