Speelgoedbonnen voor kinderen bij de Voedselbank

723
0

Alle kinderen van 4 tot 12 jaar die bij de Voedselbank Scheveningen komen, hebben donderdag een waardebon van tien euro van de Intertoys gekregen. De actie werd gesponsord door de vier Protestantse kerken op Scheveningen: de Bethelkerk, Nieuwe Badkapel, Oude Kerk en Prinses Julianakerk.

De speelgoedbonnen zijn goed ontvangen door de klanten van de Voedselbank. “Heel veel mensen vroegen: is die bon voor ons? Zomaar?”, vertellen Herman en Jolanda de Graaf, co√∂rdinatoren van de Voedselbank in Scheveningen. “We hebben een hoop kinderen blij gemaakt vandaag!”

De kerken wilden de kinderen iets leuks geven voor de zomervakantie, omdat er in deze gezinnen vaak geen geld is om echt op vakantie te gaan. Op deze manier kunnen zij toch een uitje beleven en zelf speelgoed uitkiezen bij de speelgoedwinkel. Ook bij andere uitdeelpunten van de Voedselbank in Den Haag zijn de waardebonnen uitgedeeld, gesponsord door de kerken in Den Haag.

Kinderen die hun bon inleveren bij de winkel aan het Spui, kunnen meedoen aan een prijsvraag. Op 1 september worden onder hen twee steps verloot, aangeboden door de Intertoys.

Deel dit bericht via: