[Advertorial] Wassenaar Snacks al 60 jaar een begrip

927
0
Foto: Dick Teske

Het is alweer 60 jaar geleden dat een dame in Scheveningse dracht tegen Joop Wassenaar zei dat hij binnen drie weken weer vertrokken zou zijn, omdat ‘dit geen zaak voor Scheveningen was’. Ondertussen heeft Albert Verheij de zaak dertien jaar geleden overgenomen en is Wassenaar Snacks nog steeds een vertrouwd adres.

Albert werkt al vanaf zijn tiende in de snackbar. “In het begin deed ik alleen de kleine klusjes, zoals de afwas en saté prikken. Maar nadat ik mijn horeca-opleiding had afgerond, kwam ik in vaste dienst. Eerst bij Joop die de zaak 28 jaar geleid heeft, en daarna bij zijn broer Jacques die ruim 20 jaar aan het roer gestaan heeft. En hoewel Albert de derde eigenaar is van Wassenaars Snacks, is het meeste bij het oude vertrouwde gebleven. “Een hoop producten komen uit onze eigen keuken en worden elke dag vers bereid. We werken hard om de kwaliteit hoog te houden. We staan dan ook al jaren in Scheveningen en wijde omtrek bekend om onze zelfgemaakte culinaire snacks. Maar wat wel veranderd is, is dat we al anderhalf jaar geen plastic meer gebruiken in verband met het milieu. We gebruiken alleen nog karton en papier.” Het is ook niet voor niets dat de zaak is uitgeroepen tot ‘Beste snackbar van Nederland 2008-2009’, en bekroond is met twee snacksterren, uitgereikte door Pierre Wind en Bart Chabot. U kunt bij Wassenaar Snacks ook terecht voor eigengemaakte salades, bittergarnituur en complete buffetten. “Bel of kom langs, dan leggen wij u uit wat de mogelijkheden zijn.”

Het succes is mede bereikt door het team dat bij Wassenaar Snacks werkt. “Martijn Caminada werkt al 22 jaar bij ons en Peter Hazelhorst en Amanda Weiss al ruim twee jaar. Dat hechte team en het feit dat we zo vertrouwd zijn met Scheveningen zorgt ervoor dat we nog steeds met veel plezier aan het werk gaan. We hopen dan ook dat we onze klanten nog lang mogen ontvangen in de Dirk Hoogenraadstraat 77.”

Deel dit bericht via: