[Advertorial] Bekijk sportwedstrijden in Three Sisters Pub

1213
0
Beeld: Three Sister Pub

Sinds 1 juni is de Three Sisters Pub geopend op de Noordelijke boulevard. Alles in de ruim opgezette zaak ademt ‘Engelse pub’. Van het handgemaakte meubilair, tot het behang, de foto’s aan de muur en de Tiffany-lampen. Ook op het ruime terras kunnen gasten heerlijk zitten en kijken naar de flanerende voorbijgangers.

Martin Nijdam, eigenaar van de pub, is trots op zijn nieuwe zaak. “Het is een ruime pub, maar de sfeer is toch huiselijk. En dat vind ik belangrijk, want ik wil dat iedereen zich thuis voelt. We willen een pub zijn voor de inwoners van Den Haag en Scheveningen.” De stijlvolle inrichting van de pub draagt daar zeker aan bij. Het handgemaakte meubilair, het warmrode behang met de vele foto’s en de imposante bar zorgen voor de gezellige sfeer.

Meer dan sport
Martin benadruk dat sport belangrijk is, maar dat de pub zoveel meer is dan een sportpub. “We zijn een Engelse pub die sportwedstrijden laat zien. We kunnen sportwedstrijden van 4300 zenders laten zien, maar ook films van Disney, nieuws van alle nieuwszenders wereldwijd en vrouwenzenders als TLC. En de televisies zijn apart schakelbaar, dus we kunnen tegemoetkomen aan de wensen van de gasten. We zijn de enige pub waar je wedstrijden van crickettoernooien kunt zien.”
Martin is 50 uur per week bezig om de sportroosters te maken. “Je kunt het wekelijkse sportprogramma vinden op onze site, bijvoorbeeld van livewedstrijden en belangrijk toernooien. Maar als de gast een specifieke wedstrijd wil zien, die niet op de kalender staat, kan dat ook.”

Bier op de tap
Een ander belangrijk onderdeel is de keuken. “We serveren goed eten voor een schappelijke prijs. Op de kaart vind je bijvoorbeeld verschillende hamburgers, Fish and Chips, maar ook een goed Engels ontbijt. Maar het draait hier natuurlijk voornamelijk om het bier. We hebben naast Heineken ook Guinness, Brand, Brand IPA, Murphys Iris Red en Strongbow op de tap. En we hebben als enige ook Brand 0.0 op de tap.” Martin is ook van plan evenementen te organiseren. “We hebben nu al elke vrijdag en zaterdag live dj’s staan. Zoals Jeroen Post, voorheen eigenaar van TMF.” Met deze pub aan de opgeknapte Noordelijke boulevard heeft Scheveningen er een interessante aanwinst bij.

De Three Sister Pub is te vinden op de Noordboulevard, aan de Strandweg 157.

Deel dit bericht via: