Stroomstoring Scheveningen-bad opgelost

1450
0
Foto: De Scheveninger

Sinds 17.30 uur is er een stroomstoring in Scheveningen-bad. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Een deel van de strandtenten zit zonder stroom en de brandweer is opgeroepen voor liftinsluitinen, onder andere bij Rederserf en Gevers Deynootplein. Monteurs van Stedin werken met man en macht aan het herstel van de stroomvoorziening.

Update: De stroomstoring is inmiddels verholpen. Sinds 18.28 uur hebben de ruim 900 getroffen huishoudens weer stroom. De oorzaak van de storing was een defecte elektriciteitskabel, aldus Stedin.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer