Handgemeen in viswinkel Marcelisstraat

6860
0
Beeld: Dick Teske

Zaterdagmiddag is een medewerkster van Vishandel De Lange aan de Marcelisstraat mishandeld door een bezoekster van de winkel.

Omdat niet direct duidelijk was hoe erg de verwondingen van de medewerkster waren, werd er onder andere een traumahelikopter opgeroepen.

Ondanks de eerste melding van een steekpartij bleek dit niet het geval. De medewerkster bleek geslagen te zijn door de bezoekster en hield hieraan een lichte hoofdwond over. De aanleiding van de mishandeling ligt mogelijk in de relationele sfeer.

Het slachtoffer kon zelfstandig naar de ambulance lopen. De diensten van het Mobiel Medisch Team (MMT) bleken niet nodig en de traumahelikopter kon vlak na de landing op het Dr. de Visserplein weer opstijgen.

Deel dit bericht via: