Nieuwbouwplannen voor de Zeesluisweg

4622
0
Beeld: Veldboom Vastgoed

Begin deze maand presenteerde Veldboom Vastgoed plannen voor nieuwbouw aan de Zeesluisweg. Het nieuwe complex moet aansluitend aan De Meerpaal komen en loopt tot aan de kinderopvang aan de Zeesluisweg.

Veldboom Vastgoed specialiseert zich in kwalitatieve duurzame woonprojecten. Het complex dat de ontwikkelaar in gedachten heeft voor de gebied aan de Zeesluisweg bestaat uit zes verdiepingen met zo’n 128 appartementen. Het merendeel van deze appartementen, 75 stuks, moet ongeveer 50 à 60 m2 groot worden.

De doelgroep voor het complex zijn stellen, young professionals en PhD’ers. “Voor de tweeverdieners staat het gemak op nummer één. Ze werken beiden en hebben weinig tijd voor onderhoud van de woning en tuin. Ze willen voorlopig een ruim, luxe en comfortabel appartement huren alvorens ze zich voor lange tijd vestigen in een koophuis”, zo schetst de plandocumentatie. “Tot die tijd kunnen ze genieten van een fijn balkon/dakterras met uitzicht op de groene omgeving, om tot rust te komen na een hectische dag. Met zijn tweeën zijn deze appartementen financieel goed haalbaar.”

Op dit moment zit het project nog in de planfase. Er is een omgevingsvergunning aangevraagd, maar er zijn nog geen besluiten genomen over de voortgang van het project.

Beeld: De Scheveninger
Deel dit bericht via: