Hulpverleners in de bloemen gezet na tomeloze inzet

4355
0
Beeld: Dick Teske

Na het drama maandagavond nabij het Noordelijk Havenhoofd, waarbij vijf doden vielen, zijn de hulpdiensten aanhoudend met het ongeluk bezig geweest. De reddingsactie ging over in een grote zoekactie en ook woensdag werd er nog volop gezocht door KNRM, brandweer, Kustwacht en politie naar het lichaam van het laatste vermiste slachtoffer.

Lindsey de Ruiter, uit de Vuurbaakstraat, zag met eigen ogen de tomeloze inzet van de verschillende hulpdiensten en wilde deze helden graag een hart onder de riem steken. Ze benaderde een aantal kwekerijen in het Westland en die ondersteunde het idee van Lindsey van harte.

Deliflor Chrysanten, Winkel Penning Freesia & Amaryllis, Van Dijk Flowers en Christine van Staalduinen stelden de gratis bossen beschikbaar en Drukkerij Edauw en Johannissen drukte fraaie bedankkaartjes. Woensdagavond werden de hulpverleners door Lindsey letterlijk in de bloemetjes gezet. Als eerste werd de bemanning van KNRM Scheveningen bedankt in het boothuis aan de Strandweg, waarna brandweer en politie ook bossen bloemen overhandigd kregen.

Deel dit bericht via: