Beautysalon Pretty Face: “Mijn agenda is de komende weken volgeboekt”

680
0

Hoe gaat het met de Scheveningse ondernemers in tijden van Corona? We stellen ze drie vragen. Deze keer aan Sanne van Buuren van Beautysalon Pretty Face, in de Stevinstraat.

Wat betekenden de maatregelen voor je bedrijf?
Omdat de contactberoepen niet meer aan het werk mochten, was Pretty Face van Sanne gesloten vanaf half maart. “Dat was natuurlijk heel erg balen dat we moesten sluiten. Dat zit je ineens thuis samen met je werknemer. Door de NOW-regeling hebben we het gered. En door het buffertje dat ik heb kunnen opbouwen, dus dat was fijn. Ik voelde me daardoor niet gestrest.”

Welke maatregelen nemen jullie nu contactberoepen vanaf 11 mei weer beperkt open mogen?
“Normaal werken we met z’n tweeën in de salon, maar voorlopig gaan we alleen werken. We kijken het dan de komende week aan hoe dat is gegaan en werken daarna eventueel weer samen. Natuurlijk met 1,5 meter afstand tussen de klanten. We hebben schermen besteld en we werkten al met handschoenen en mondkapjes. Onze klanten mogen niet naar binnen komen om te reserveren, maar mogen dat alleen telefonisch en via onze site doen. En ze mogen geen gebruik maken van ons toilet.”

Wil je nog iets zeggen tegen je klanten?
“Ik wil ze heel erg bedanken. Mijn agenda stroomt nu al weer vol. De komende twee weken ben ik volgeboekt. Daar heb ik me toch wel zorgen over gemaakt, maar dat was dus niet nodig.”

Deel dit bericht via: